Uncategorized

Spridda dagar

Åh, nu känner jag att det blir glest mellan inläggen, men så är det ju alltid. När det händer mycket i livet har man inte tid att blogga. Och när det händer lite i livet har man tid att blogga men inget att skriva om. Paradoxalt.

och jag har köpt mig en liten fin polaroidkamera (ännu en) förstår inte varför jag tycker att det är så roligt. Men till skillnad från min andra gamla så är den här i plast och väldigt lätt att bära med sig (även om den är stor)

och häromdagen hade jag en superhjälte på besök, det var väldigt roligt

och på huset händer det grejer utanför. Min fina pappa frågade mig om han fick förverkliga en vision om en stenmur runt/framför huset, och vad säger man till något sådant? Självklart. Det blir så otroligt bra. Grym feng-shui, som binder ihop hela gårdsbilden.

och i den vilda trädgården växer hundratals gula påskliljor

och hav av vitsippor. 
__________________________
Och 300 meter från vårt hus finns det varg. Det är lite läskigt och verkligen inte roligt att finna sina får i ett blodbad. Det var en sorgens dag i grannhuset.

4 Comments

  • Helena H

    Visst är det. Grannen trodde att det var en ett-åring som precis har blivit utstött och därför är lite ”vilsen”. Får hoppas på det. Men det finns mycket björn och varg i skogen nu.

  • Karolina

    Hej och tack för en fin blogg! Jag är en ganska anonym läsare som du bara ser på din besökarstatistik.

    En fråga: Vad är det för polaroidkamera som du har köpt? Jag är väldigt, väldigt sugen själv…

    Karolina