Viggo

Prioriteringar

Jag har 4 rätt så tunga saker i mitt liv. Jag har ett eget fotoföretag, är VD på ett familjeföretag (både företagen har högsäsong nu), jag renoverar ett hus från grunden och så bloggar jag. Så häromdagen sa min familj stopp. Nu får du ta bort någonting till förmån för oss.
Men hjälp tänkte ja, vad ska jag ta bort?  Jag älskar ju mitt liv (dock inte tidsbristen). Så pratade jag med mamma om det där, så sa hon, tänk på att Viggo är liten bara en liten stund. Snart kommer han vara tonåring och inte ha tid med dig. Så är det ju. Jag har aldrig prioriterat bort Viggo, aldrig någonsin. Han är mitt guld i tillvaron. Min stjärna, min älskling, min kärlek….

Det absolut bästa som någonsin hänt mig. När han ler faller murar, lampor tänds, tillvaron ljusnar, allt smakar gott och livet har en sådan underbar mening.

Men det är inte alltid lätt att vara yrkesarbetande kvinna med många järn i elden, fröken duktig, klara av allt. Vara supersexig och stark och begåvad och i tid och talangfull och tränad och tjusig och alltid svara i telefon och på sms och samtidigt kunna leverera good stuff…ni vet ju vad jag menar, visst vet ni. Det är ju faktiskt rätt jobbigt emellanåt.

Så om det kommer färre inlägg än normalt är det för att jag har prioriterat bort er och bloggen. Men jag hoppas inte att ni slutar titta in här för jag kommer aldrig någonsin sluta blogga.

Kram på er

Bilderna är tagna med min telefon, därav kvalitén.

6 Comments

  • Lingonberrie

    Såklart man tittar in här. Ta det lite lugnt och låt bloggadet styras av lust och spontanitet.
    Familjen och du är viktigare. 🙂
    kramar!

  • Linaplina

    Självklart förstår vi!! Jag känner ofta precis samma sak men bloggen kan vara en ventil när det känns som tyngst. Visst får man panik av tanken på att barnen bara är små en gång. Hemska tanke…

    Krama nu Viggo och din make lite extra, då känns livet och allt det andra lite bättre.

    KRAM

  • Karolina

    Det är inte lätt att få ihop ett liv, särskilt med så många järn i elden som du.
    Tack för tipset om Bahkti Kutir i Palolem, det var jättemysigt ställe!

    Ha det fint!

  • lina

    jag är egoistisk och säger att det här suger. att kolla in här får vilken grå dag som helst att bli fylld med färg. men du gör så jäkla rätt. det enda som räknas är tiden du spenderar med de du älskar. du kommer vara saknad, jag hoppas vi ses snart igen!