Barcelona, Resa, Torsby Camping Fröknarna Fräs, Vänner

Personalresa: Barcelona

Åh vad jag har letat efter den här klänningen. Den är verkligen en av de finare jag någonsin sett. Snittet, färgerna och tyget. Men den är helt omöjlig att få tag på. Finns liksom inte. Kanske om man åker till Spanien och går in på Flamencochics egna affärer (det går inte att handla i deras webshop som utlänning) så nu kanske jag får tag på en.
Jag tar nämligen med mig hela personalstyrkan på min restaurang Fröknarna Fräs och åker till Barcelona!!!  Jippie!!
Jag har bokat den här färgglada lägenheten belägen mitt på stranden Barceloneta till oss.
Jag hoppas att den är lika fin som bilderna säger, men vi ska mest sova där.
Annars ska vi förkovra oss i Kataloniens kultur, dricka fint vin, umgås. prata oss igenom sommaren. Diskutera, vad var bra, vilka är våra styrkor, våra svagheter. 
Så varvat med beachhäng, kultur, mat, träning ska vi alltså runda av sommaren och typ total-utveckla oss som personer och grupp. Jag tar med mig spelet Orangino (har ni spelat det, jag älskar det, riktigt bra för grupputveckling)
Jo, min strategi är få tillbaka dem till nästa sommar igen för det är alldeles för kostsamt att lära upp ny personal. Jag strävar alltid efter att de ska stanna i många går.
Eftersom vi gjort rätt billiga personalavslutningar de senaste åren (typ flottfärder) har jag samlat upp en liten buffert och ja, man kan åka till Barcelona från Karlstad 7 personer tur och retur för 4500 kr. Och det är ju typ mindre än en natt på Spa för oss sju.
Så Viva Barcelona!
Vi sticker redan på måndag och innan det ska jag hinna leverera alla som väntar på sina bilder!
PUSS mina vänner.

2 reaktioner till “Personalresa: Barcelona”

  1. Anonymous säger:

    Spara positiva å negativa sidor till sista dagen annars kanske stämmningen blir tryckt på semestern!

  2. Helena H säger:

    We did, men det gick så bra. Grejen med mina tjejer är att de är väldigt väldigt snälla mot varandra.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.