a photo a day, Badrum

1. A view I love

Jag tjuvstartar lite med utmaningen för jag ska åka bort i helgen på tjejresa. Men här är iallafall en utsikt jag älskar. Det fyller mitt hjärta att se dessa pojkar i badkaret. Badkaret med tassar som jag och min mor kånkade hem en gång. Det är i gjutjärn med täckt med ett annat material. Väger inte lika mycket som ett klassiskt gjutjärnsbadkar (som säkert väger uppemot 200 kg) men det här är nära på.

Bilden handlar för mig också om ett ansvarstagande pappa-skap. När jag och Jögga bestämde oss för varandra spelade hans roll att vara pappa på (han har en pojke som är 19 år) en stor avgörande roll. Jögga var ensamstående på heltid, och hans sätt att umgås med sin son och alla barn i allmänhet fyllde mitt hjärta med kärlek för denne man.
Han ser alltid barnen först. Står inte inte ut med ytliga vuxenmiddagar utan man finner oftast Jögga i barnrummet lekandes med ungarna. Han säger att det är ärligare där.
Han är grym. Alltid på barnens sida. Utan krussiduller. Ser alltid barnen först. Badar alltid med Viggo. Mer män borde vara på det sättet.

8 reaktioner till “1. A view I love”

 1. K. säger:

  Vilken talande bild. Jag blir helt varm inuti av den och hade jag skaffat barn är det en sådan pappa till mina barn som jag hade velat ha. Du har valt så rätt.

  Och angående tjejhelg. Vad sägs om att planera in en helg till våren du och jag och göra något tokigt? Jag tror verkligen vi är så lika varandra! Kram

 2. Angelin säger:

  Vakkert! Bildet sier mer enn tusen ord.

 3. Lingonberrie säger:

  Underbar bild! Och vilken underbar man……<3<3<3
  Vad glad jag blir att du har en sån.

  kramar

 4. Melissa säger:

  Such an adorable photo!

  <3 Melissa
  wildflwrchild.blogspot.com

 5. Helena H säger:

  Du anar inte vad jag känner likadant. Fram med kalendern så hittar vi på något, en liten blogghelg…

 6. Helena H säger:

  Åh, du vet, jag älskar norskan…och visst är det så. Bilder ”ljuger” aldrig, eller ”verkligheten har den färg kodak bestämt” (Henri Cartier Bresson)

 7. Helena H säger:

  Ja, han växer ju vettu…och det är spännande. Jag hoppas att vi får fortsätta växa brevid varandra…

 8. Helena H säger:

  Thank you Melissa, isnt it. I love our bath. I appreciate that you are leaving a little note here..

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.