Mina klänningar

En Bernie Dexter -klänning

 
Ni har väl en Bernie Dexter-kläninnig? 
Nåja, de är inte för alla och definitivt inte för alla tillfällen men vill man känna sig uppklädd och få blickar och komplimanger så ska man absolut skaffa sig en. Jag har faktiskt hela två stycken. Det här är den ena. Jag hade den på min systersons dopfest idag (som jag kommer visa bilder på senare)
Det absolut bästa med den här klänningarna är att de har stora fickor. Så genialist. Jag fattar inte varför inte fler klänningstillverkare syr dit några. Man har ju alltid behov av fickor.

Sedan är de sydda i kraftigt, fint bomullstyg. Just det här tyget har Fröken Dexter handlat från Japan (som små hus på engelska landsbygden i bruna, gröna och orangea färger) och jag tror att det gäller de flesta av hennes klänningar.
Tjusiga, ja.  Bästa kvalité, ja. Sköna, ja. Praktiska, nåja, jag är alldeles för rädd om dem för att ställa mig och laga mat i dem även om de nog skulle tåla det också.

2 reaktioner till “En Bernie Dexter -klänning”

  1. Helena H säger:

    Thank you! Its gorgeous. Isn´t it?
    Thanks for sharing your thought!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.