Helenas garderob, Mode, Skor, Walk in closet

Purple velvet

Att bo på landet är inget skäl till att inte då och då bära klackar, ja, jag tror nästan att det är ett större skäl till att faktiskt ha klackar. Ett par riktigt vackra skor att plocka fram när det vankas festligheter. För att fira skönheten och hållningen.
Och skulle de vara alltför obekväma att gå i kan de ju alltid bara stå på sin plats i garderoben och bara vara tjusiga. Det här är nog de vackraste klackar jag ägt någongång,  så utmärkt sydda i varje liten detalj. Det räcker med att jag slänger en blick åt dem så blir jag på bra humör.
Från Irregular Choice, och nu kan man köpa dem för halva priset (om man har storlek 36)

5 reaktioner till “Purple velvet”

 1. Lingonberrie säger:

  Fniss! Tack för tipset och klickeliklick! Jag blir ju glad av att bara se dom. 🙂

  Tusen kramar

 2. Annas röda stol säger:

  Ja..jisses så häftiga, färgen både på skor och fåtölj så snygg. Ha en trevlig helg./Anna

 3. Katinka säger:

  Helt fantastiska! Vilken boudoir känsla liksom! Du måste vara helt smashing i dessa skor kan jag tänka mig. Kram

 4. VACKRA hem och interiör säger:

  Håller helt med! Jag kommer i höga klackar på måndag… det som inte kan göras i höga klackar är inte värt att göras, fniss…
  Kram

 5. Nordhem säger:

  Dessa blir man ju på gott humör av..som färglada karameller! Hittade precis hit o återvänder gärna =)

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.