Helenas garderob, Mina klänningar, Odd Molly, Walk in closet

Våren är på ingång

Känner ni att våren är på ingång? Ett säkert vårtecken för mig är när jag börjar rensa ut garderoben och skickar hälften av allt jag äger till tradera, second hand och olika forum. Så jag kan skapa plats åt den nya. Det pånyttfödda. Och en sådan här nystart har jag faktiskt inte känt på flera år.

Jag vill rensa, ordna, skapa och organisera. Överblicka.
Dessutom är jag pånyttkär i Odd Molly. Det är så underbart med ett märke som har ett sådant andrahansvärde, att man många gånger kan få tillbaka mer än man betalade för det.

Så här spatserar jag runt i gardroben innan vi ska ut och åka pulka i skönaste tunna bomulssklänningen (Firestarter Remix Dress) och den fantatsiska lilla Kennedy Jackan Tweed Dumble. I filthatt från Cheap Monday. En sak tycker jag, vi borde alla bära fler hattar.

Nu åker klackarna av och pulkabootsen på. Trevlig söndag på er!

4 reaktioner till “Våren är på ingång”

 1. Cia Larsson säger:

  Skorna??!.. Shit vad snygga, vart är de från? 🙂

 2. Helena H säger:

  åh vad alla gillar dessa skor. Irregular choice, supertuffa. Kram

 3. Walkoinen puuvaja säger:

  Vad har du för storlek på jackan? Så snygg 🙂 fint hus har ni också! Kram

 4. Helena H säger:

  Storlek 3. Stor kram!!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.