Barn, Chariot, Iphone, Sport, Vinter

Idag åkte vi skidor

Jag och Viggo. Sol som sprack igenom, en lätt minusgrad och hård gammal knarrande kornig snö som gjorde att skidorna gick lätt och en svepande dimma som låg fjäderlätt på myrarna. Det var alldeles fantastiskt.

Bilderna är tagna med min gamla Iphone (den första som kom)

Barn, Chariot, Vasaloppet

Premiärtur med Chariot Cougar skidset

Den stränga kylan har hållit oss inomhus, men idag när temperaturen visade på behagliga  -3° och nyfallen snö klädde spåren stack jag och Viggo ut på premiärtur med vårt Chariot Cougar skidset.
Vagnen har vi ju haft ett tag, jag köpte den begagnad på blocket förra vintern men skidsetet har varit svårt att få tag på begagnat så det fick vi köpa nytt.

Det fungerar lysande, världens bästa barnvagn. Viggo sover gott inne i vagnen, fastspänd i en sele, skyddad från snö och regn.  Så är det helt enkelt skacklar som sitter fast i ett bälte i mig. Vagnen är riktigt smart. Vi har både jogginghjul och cykelset och nu skidset, ingenting kan egentligen få oss att stanna inomhus annat än slapphet. Men vagnen ja, allt har snabbgrepp, är lätt, går snabbt att byta.

Jag ska ta lite mer närbilder och visa den här förträffliga vagnen och dess möjligheter, men idag hade jag inte tid. Idag ville jag åka skidor!

Här vinkar min fina familj. Hej hej.